Brúsiky a brúsne kamene

Skladací diamantový brúsik - hrubý/jemný - Lansky

Skladací diamantový brúsny kameň Double Folding Diamond Paddle (Fine/Coarse) Lansky s obojstrannou brúsnou plochou (hrubý/jemný povrch) a dvojdielnou ergonomickou rukoväťou sa skvele hodí na bežnú úpravu a údržbu klasických nožov a ďalšieho rezacieho náradia.

Zobraziť celý popis

Lansky

Aktuálne nedostupné

39,99 € s DPH

cena za kus

Do prehodnotenia akcie ostáva:


Obojstranný diamantový brúsny kameň od značky Lansky

Obojstranný brúsny kameň s diamantovou úpravou povrchu predstavuje perfektnú voľbu na úpravu a údržbu klasických nožov aj ďalších rezacích nástrojov. Vďaka plastovej a skladacej rukoväti je neuveriteľne kompaktný a ľahký a vhodný na použitie v teréne či v pohodlí domova.

Hlavná prednosť tohto brúsneho kameňa spočíva v jeho obojstrannej brúsnej ploche, ktorá ponúka viac možností využitia. Jednu stranu tvorí hrubá brúsna plocha so zrnitosťou 120 Grit, ktorá zaisťuje agresívnejšie brúsenie a výraznejšiu úpravu hrán, zatiaľ čo druhá strana predstavuje jemnejšiu plochu so zrnitosťou 600 Grit, ktorá sa skvele hodí na jemné leštenie a ostrenie.

Ergonomicky tvarovaná rukoväť je tvorená dvoma časťami, ktoré pri spojení tvoria jednoliaty celok a zaručujú tak bezpečnú a pohodlnú manipuláciu. Keď rukoväť rozpojíte a zložíte, obe jej časti chránia brúsnu plochu, vďaka čomu bude celý brúsik kompaktnejší. Je preto ideálnym pomocníkom aj na cesty.

Hlavné znaky skladacieho diamantového brúsika od značky Lansky

  • skladací diamantový brúsny kameň s 2 rôzne hrubými plochami
  • vhodný na bežnú úpravu a údržbu klasických nožov, sekier, dlát a iného rezacieho náradia
  • obojstranná brúsna plocha - hrubý a jemný povrch
  • hrubá brúsna plocha so zrnitosťou 120 Grit
  • jemná brúsna plocha so zrnitosťou 600 Grit
  • ergonomická nylónová rukoväť
  • dvojdielna rukoväť sa ľahko skladá
  • zložená rukoväť tvoria jednoliaty celok
  • rozložené časti rukoväti chránia brúsnu plochu
  • kompaktná, skladná a ľahká konštrukcia

Hľadáte spôsob, ako si ľahko nabrúsiť svoj rybársky, poľovnícky, vreckový alebo kuchynský nôž? Nechcete so sebou do terénu nosiť profesionálnej brúsnu sadu?

Potom pre vás máme riešenie v podobe zatváracieho brúsneho kameňa Double Folding Diamond Paddle (Fine / Coarse) Lansky, ktorý zastane prácu objemnejších sád a vďaka kompaktnému balenia a hmotnosti 105 gramov ho v batohu ani nepostrehnete.

Nezabudnite si prikúpiť:

Tento produkt je teraz nedostupný. Pozrite sa na podobné produkty: