Detské tričká

Detské funkčné tričko IN05 - modré - VoXX Zobraziť väčšie

Detské funkčné tričko IN05 - modré - VoXX

Dvojvrstvové detské tričko, ktorého vonkajšia vrstva je z merino vlny (CLIMAYARN) a vnútorná vrstva z polypropylénu silproX, ktorý obsahuje ióny striebra. Použitím týchto dvoch materiálov získava aj látka vlastnosť vysokej priedušnosti a odvodu potu. Vďaka prirodzeným vlastnostiam merino vlny a iónom striebra, ktoré pôsobia antibakteriálne, je značne obmedzená tvorba baktérií, plesní a zápachu.

Zobraziť celý popis

Voxx

25,58 € s DPH

cena za kus

Do prehodnotenia akcie ostáva:


Zobrazit varianty

Vyberte variantu

Aktuálne nedostupné

Detské funkčné tričko VoXX IN05

Materiál CLIMAYARN

Dokonalá kombinácia merino vlny a značkového polypropylénu s iónmi striebra. Táto kombinácia zaisťuje výrazne vyššiu odolnosť proti opotrebeniu, vysoký tepelnoizolačný komfort a antibakteriálne účinky. Ponožky z tohto materiálu zaisťujú ideálnu teplotu pre telo aj v najhorších klimatických podmienkach.

Materiál silproX

Špeciálne polypropylénové vlákno s obsahom iónov striebra. Polypropylén maximálne prenáša vlhkosť. Ióny striebra spomaľujú a obmedzujú množenie baktérií, ktoré spôsobujú rozklad potu tým, že narúšajú ich bunkovú stenu. Tieto vlastnosti zabraňujú šíreniu zápachu a tvorbe plesní.

Merino vlna

Vlna je duté vlákno, ktoré bolo milióny rokov vyvíjané na ochranu cicavca. Merino vlna má všetky kladné vlastnosti vlny, ktoré sú vylepšené použitím len extra jemnej ovčej vlny. Merino vlna má oproti ostatným vláknam veľké prednosti, ako napr.: jemné až hodvábne na dotyk, termoregulačné schopnosti, elasticita, priedušnosť, schopnosť odvádzať pot, ochrana pred UV žiarením, antibakteriálne a antialergické účinky.