Strojčeky a depilačné krémy

Depilačný krém s esenciálnymi olejmi Supremʼ Essence - 90 ml - Veet Zobraziť väčšie

Depilačný krém s esenciálnymi olejmi Supremʼ Essence - 90 ml - Veet

Depilačný krém Veet Supremʼ Essence je obohatený o zmes esenciálnych olejov a prevoňanou vôňou zamatovej ruže. Pôsobí v blízkosti korienkov aj na krátke chĺpky, čím zaisťuje hladkosť vašej pokožky až jeden týždeň.

Zobraziť celý popis

Veet

Aktuálne nedostupné

3,79 € s DPH

cena za balenie

Do prehodnotenia akcie ostáva:


Depilačný krém Veet Supremʼ Essence

Depilačný krém Veet obohatený o zmes esenciálnych olejov a prevoňanou vôňou zamatovej ruže. Budete mať nielen hladkú, ale aj hodvábne jemnú pokožku. Rastúce chĺpky vám zároveň budú pripadať mäkšie a bude ich menej. Krém je dermatologicky testovaný a účinný aj na krátke chĺpky cca 1,5 mm.

V priebehu 3 - 6 minút budete mať krásne hladkú pokožku až jeden týždeň.

Nádherne hladká pokožka v iba 3 krokoch:

  1. Pred použitím si pozorne prečítajte upozornenie na obale. Za použitia zakrivenej časti špachtličky rozprestrite rovnomerne krém Veet, aby plne pokrýval chĺpky.
  2. Ponechajte krém na pokožke pôsobiť 3 minúty a potom použite špachtličku na jemné odstránenie malej testovacej plochy krému. Ak sa budú chĺpky odstraňovať ľahko, použite širší alebo užší koniec špachtličky, v závislosti od konkrétnej časti tela, na odstránenie zvyšku. Ak máte pocit, že chĺpky nemožno ľahko odstrániť alebo sú silné, môžete nechať krém pôsobiť až 6 minút - ale tento čas neprekračujte.
  3. Dôkladne opláchnite pokožku vodou, aby došlo k úplnému odstráneniu krému, potom ju osušte.


Zloženie: Aqua, Urea, Potassium thioglycolate, Paraffinum liquidum, Cetearyl alcohol, Calcium hydroxide, Talc, Ceteareth-20, Glycerin, Sorbitol, Parfum, Potassium hydroxide, Magnesium trisilicate, Propylene glycol, Lithium magnesium sodium silicate, Butyrospermum parkii butter, Sodium gluconate, Limonene, Citrus aurantium dulcis peel oil, Citrus grandis peel oil, Benzyl alcohol, Acrylates copolymer, Linalool, Hydrated silica, Butylphenyl methylpropional, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Cl 77891

Nezabudnite si prikúpiť:

Tento produkt je teraz nedostupný. Pozrite sa na podobné produkty: