Unisex ponožky

Ponožky Etrex - čierne - 1 pár - VoXX Zobraziť väčšie

Ponožky Etrex - čierne - 1 pár - VoXX

Pohodlné ponožky Etrex od značky VoXX. Sú veľmi príjemné na dotyk, disponujú vysokou priedušnosťou a odolnosťou voči baktériám a plesniam vďaka použitiu polypropylénového vlákna silproX s iónmi striebra. Vďaka merino vlne (CLIMAYARN) zažijete maximálny tepelný komfort a vysoká odolnosť ponožiek zaručí dlhú životnosť. Sú vyrobené z 50 % polypropylénu, 45 % vlny a 5 % elastanu.

Zobraziť celý popis

Voxx

8,72 € s DPH

cena za balenie

Do prehodnotenia akcie ostáva:


Zobrazit varianty

Vyberte variantu

Aktuálne nedostupné

Ponožky VoXX Etrex

Materiál CLIMAYARN

Dokonalá kombinácia merino vlny a značkového polypropylénu s iónmi striebra. Táto kombinácia zaisťuje výrazne vyššiu odolnosť proti opotrebeniu, vysoký tepelnoizolačný komfort a antibakteriálne účinky. Ponožky z tohto materiálu zaisťujú ideálnu teplotu pre telo aj v najhorších klimatických podmienkach.

Materiál silproX

Špeciálne polypropylénové vlákno s obsahom iónov striebra. Polypropylén maximálne prenáša vlhkosť. Ióny striebra spomaľujú a obmedzujú množenie baktérií spôsobujúcich rozklad potu tým, že narúšajú ich bunkovú stenu. Tieto vlastnosti zabraňujú zápachom a tvorbe plesní.

Merino vlna

Vlna je duté vlákno, ktoré bolo milióny rokov vyvíjané na ochranu cicavca. Merino vlna má všetky kladné vlastnosti vlny, ktoré sú vylepšené použitím len extra jemnej ovčej vlny. Merino vlna má oproti ostatným vláknam veľké prednosti, ako napr.: je jemná až hodvábna na dotyk, má termoregulačné vlastnosti, ponúka elasticitu, priedušnosť, schopnosť odvádzať pot, ochranu pred UV žiarením a má antibakteriálne a antialergické účinky.

Tento produkt je teraz nedostupný. Pozrite sa na podobné produkty: