Vychytávky pre domácich majstrov

Nôž Moment Fixed Gut Hook - Gerber

Gerber Moment Gut Hook je výsledok niekoľkoročných skúseností s vývojom nožov a spätnej väzby zákazníkov. Oproti klasickému nožu Moment má navyše vyvrhovací hák, ktorý z čistenia a spracovávania koristi urobí príjemnú činnosť.

Zobraziť celý popis

Gerber

Aktuálne nedostupné

39,19 € s DPH

cena za kus

Do prehodnotenia akcie ostáva:


Lovecký nôž Moment Gut Hook od značky Gerber

Lovecký nôž Gerber Moment je výsledkom mnohoročných skúseností s výrobou nožov a spätnej väzby zákazníkov. Oproti klasickému nožu Moment má navyše vyvrhovací hák, s ktorým môžete čistiť a spracovať korisť s ľahkosťou.

Z jedného kusa ocele

Moment Gut Hook sa pýši konštrukciou z jedného kusa ocele. Ide o tzv. full tang, čo znamená, že je čepeľ pretiahnutá až do rukoväti. Nôž je tak oveľa pevnejší a nemusíte sa báť ho využiť aj na tvrdšiu a náročnejšiu prácu.

Ako bonus vyvrhovací hák

Na čepeľ použila spoločnosť Gerber oceľ 5Cr15MoV a ako bonus pridala vyvrhovací hák, ktorý ušetrí veľa námahy aj času pri spracovávaní vašej ulovenej koristi.

Pevné a isté uchopenie

Ergonomicky tvarovaná rukoväť zo skleným vláknom vystuženého nylónu poskytne isté uchopene aj s mokrými rukami, vykĺznutie noža a následné poranenie v prípade noža Moment nehrozí. Samozrejme, nesmie chýbať otvor na šnúru, ktorou si nôž prichytíte k opasku či inej časti výbavy, keď práve budete potrebovať voľné ruky.

Hlavné znaky noža Moment Gut Hook

  • konštruovaný pre lovcov
  • fullt ang konštrukcia
  • nízka hmotnosť
  • vyvrhovací hák na čepeli
  • anatomicky tvarovaná rukoväť
  • otvor na istiacu šnúru/paracord

Gerber Moment Gut Hook je konštruovaný predovšetkým pre lovcov, ale nájde, samozrejme, využitie aj pri iných outdoorových aktivitách. Vďaka jeho nízkej hmotnosti a vyváženosti zvládnete pracovať aj hodiny.

Tento produkt je teraz nedostupný. Pozrite sa na podobné produkty: