Kuchynské vychytávky

Zľavy

Sledované produkty

Naša recenzia z nákupného portálu

Avatar D. Kubicová
26.09.2022
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Objednala som si nano pásku na čalúnené panely .proste ta páska je úžasná mala som pochybnosti ale keď som panel prilepila na stenu držala poriadne !☺️Rýchle dodanie ☺️ Ešte raz vďaka ❤️
Avatar J. Partyk
19.09.2022
5.005.005.005.005.00
Výhody:
výber sortinentu rychle odoslanie obj.
Celkový názor:
Som spokojný. Nákup prebehol bez problémov. Tovar prišiel v poriadku. Vďaka
Avatar B. Breznen
08.09.2022
5.005.005.005.005.00
Výhody:
rýchle dodanie
Avatar A. Spišák
06.09.2022
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Len odporúčať viem, všetko funguje super.
Avatar P. Zimen
08.09.2022
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Dobrý výber tovaru.
Avatar M. Zifčáková
22.08.2022
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Dobrý deň, objednávala som u Vás prvý raz, som spokojná. Prajem pekný dník.
Avatar Ľ. Jančurová
28.08.2022
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
dobrý tovar, rýchle dodanie
Avatar H. Meszarosova
16.08.2022
5.005.005.005.005.00
Slabiny:
Nič
Celkový názor:
V tomto obchode už druhý krát nakupujem a som veľmi spokojná. Tovar mi prišiel veľmi rýchle.
Novinky Lis na hamburger Zobraziť väčšie

Lis na hamburger

Pomocou lisu na hamburger vytvoríte jednotné placky mäsa, ktoré sa rovnomerne ugrilujú presne podľa vašich predstáv. Forma na hamburgery vám pomôže vytvoriť pravidelné placky z mletého mäsa bez rozstrapkaných okrajov, ktoré môžete buď usmažiť, alebo ugrilovať. Do formy vložíte namleté mäso a pomocou viečka utlačíte.

Zobraziť celý popis

ID: 15431384

24 kusov skladom (ihneď odosielame)

5,19 € s DPH

cena za kus

Množstevné zľavy:
Množstvo Zľava
2 kusy 5%
5 kusov 10%
Do prehodnotenia akcie ostáva:


Odporúčame:

Pokiaľ kúpime kvalitné chudé mäso, nepotrebujeme ako spojivo vajcia ani strúhanku. Odporúčame najlepšie mäso hovädzie. Čerstvé mäso napríklad z pliecka, ktoré si ochutíme francúzskou horčicou, soľou, zeleným korením, worcesterom – a máme skvelý materiál na hamburger. Mäso si zaslúži dobre ručne premiešať, pri spracovaní a tvarovaní mäsa vám pomôže studená voda, mäso sa potom nelepí. Vytvoreným fašírkam prospeje chvíľka odpočinku v chladničke pred prípravou. Na začiatku grilovania necháme hamburgery v pokoji zatiahnuť, než idú sami ľahko z roštu, pokiaľ túto zásadu dodržíme, čisto ich obrátime. Mäso si musí ale oddýchnuť aj po tepelnej úprave pred podávaním.

VIAC Z KATEGÓRIE: Kuchynské vychytávky