Praskacie guľky Mr. Blast

Sledované produkty

Praskacie guľky Mr. Blast - Mango - 100 ks

Doprajte si chuť tohto exotického ovocia s korenenou arómou v každom ťahu! Chuť a vôňa manga jemne pripomínajú broskyňu, avšak s osobitou korenenou arómou. Táto príchuť rozhodne stojí za skúšku.

Zobraziť celý popis

Mr. Blast

80 kusov na sklade (ihneď odosielame)

3,79 € s DPH

cena za kus

Do prehodnotenia akcie ostáva:


Praskacie guľky Mr. Blast - Mango - 100 ks

Chuť a vôňa tohto ovocia jemne pripomínajú broskyňu, avšak s osobitou korenenou arómou a vláknitou konzistenciou. Doprajte si chuť manga v každom ťahu!

Hlavné znaky praskacích guliek Mr. Blast

  • vhodné na aplikáciu do klasických cigariet, slimiek aj HEETS
  • úplne bezpečné a v súlade so všetkými európskymi nariadeniami týkajúcimi sa predaja v EÚ
  • BIO a 100 % VEGÁNSKE
  • vyrobené z prírodných olejov
  • neobsahujú žiadne škodlivé látky
  • vyrobené v EÚ
  • zloženie: glycerid, mentol, karagenan (obal guľky), glycerínový olej, disodná soľ

O značke Mr. Blast

Značka Mr. Blast distribuuje vysokokvalitné praskacie guľky so širokou paletou príchutí, a to od ovocných cez príchute nápojov až po prémiové príchute. Guľky sú určené milovníkom ovocných a sviežich chutí, ktorým bola na základe smernice EÚ odopretá možnosť nákupu ochutených praskacích cigariet.

Guľky sú 100 % vegánske, úplne bezpečné a vyrobené z prémiových prírodných surovín. Neobsahujú škodlivé látky, takže nemôžu nepriaznivo ovplyvniť vaše zdravie. Všetky guľky sú vyrobené z prírodných olejov.

Ako aplikovať guľku do filtra?

Na aplikáciu slúži tyčinka, ktorá je súčasťou každého balenia. Vytvoríte pomocou nej do filtra dierku, do ktorej vložíte guľku, prasknete a užijete si exkluzívnu chuť v každom ťahu.

Na ľahšiu aplikáciu guliek odporúčame dokúpiť vreckový aplikátor, ktorý vďaka jeho kompaktnej veľkosti môžete pripevniť napríklad na krúžok s kľúčmi. Ak ste naozajstný fajnšmeker, máme pre vás aplikátor INSIDER, s ktorým aplikujete guľky v priebehu okamihu, a to kdekoľvek a kedykoľvek.

Nezabudnite si prikúpiť:

VIAC Z KATEGÓRIE: Praskacie guľky Mr. Blast