Prikrývky a vankúše

Sledované produkty

Páperová prikrývka LUXUS - 140 x 200 cm - 100 % prachové perie

Prikrývka z husacieho páperia, ktorá zaručí príjemný spánok ako v lete, tak v zime. Je vyrobená z prírodných materiálov, ako je bavlna a páperie, čo zaručuje jej vysokú znášanlivosť aj alergikmi. Spracovaná podľa noriem EÚ a vyrobená na Slovensku. Hmotnosť náplne je 1 kg.

Zobraziť celý popis

Termop

2 kusy na sklade (ihneď odosielame) 10 kusov s odoslaním do 7 dní

191,69 € s DPH

cena za kus

Do prehodnotenia akcie ostáva:


Páperová prikrývka LUXUS zo 100 % prachového peria

Prikrývka je z prachového peria (100 %) a je šitá kazetovým spôsobom do tvaru kociek. Povrch je 100 % bavlna, ktorá je veľmi príjemná na dotyk.

Prírodný produkt

Všetky použité materiály, ako je husacie páperie a bavlna, zaisťujú zdravotnú neškodnoť a vysokú znášanlivosť.

EÚ certifikácia

Prikrývka je vyrobená podľa EÚ noriem a sterilizovaná pri 130 °C.

Lokálna výroba

Prikrývky sa vyrábajú na Slovensku, takže ich výroba a preprava nezaťažujú životné prostredie.

Dlhá životnosť

Vďaka špeciálnemu praciemu postupu zaistíte vašej prikrývke aj dlhú životnosť. Na pranie odporúčame používať väčšie bubnové práčky a prať pri teplote maximálne 60 °C za použitia pracích prostriedkov určených na prikrývky a vankúše s prírodnou náplňou, ktorá neobsahuje enzýmy. Bežné pracie prostriedky obsahujú enzýmy, ktoré ničia vlastnosti peria a páperia, pretože z nich odstránia prirodzenú vrstvu tuku. Náplň teda stráca svoje izolačné schopnosti, vhodný môže byť aj prací prostriedok na vlnu. Po vypraní je možné sušiť v bubnovej sušičke s pridaním 2 - 3 tenisových alebo na to určených loptičiek. Najlepšou voľbou je zveriť pranie profesionálnej firme, ktorá sa priamo zaoberá čistením peria.

VIAC Z KATEGÓRIE: Prikrývky a vankúše